Duschkabin eller duschhörna?

Genom att välja en duschlösning i form av duschkabin eller duschhörna kan du förändra utseendet i ditt badrum avsevärt.

Det finns många lösningar för olika behov. Det som avgör vilken lösning som passar just dig är hur du vill använda duschen, hur din planlösning ser ut samt vilka förutsättningar som finns med tätskikt och lutning mot golvbrunn. Givetvis påverkar också din tänkta budget valet av lösning!

Duschkabin

Duschkabin är optimalt för dig som är osäker på fuktspärr och om det finns ett underliggande tätskikt i ditt badrum. Duschkabin är också en bra lösning om du har för lite lutning på ditt golv mot brunnen (s.k. fall) och inte är intresserad av att göra om golvet. Med en duschkabin får du en enkel duschlösning som du kan placera i ditt badrum eller exempelvis tvättstuga. Du behöver bara koppla ditt vatten till duschblandaren och sedan leda bort vattnet från kabinen till golvbrunnen.
+ Bästa valet vid dålig lutning på golvet till golvbrunn.
+ Bra val om du är osäker på hur fuktspärren är i badrummet.
+ Kan monteras i t. ex. tvättstuga som extradusch.
+ Kan placeras där du vill ha den och sedan leda vattnet till golvbrunnen.
+ Komplett duschlösning.

Hörndusch

Med hörndusch kan du skapa ett rymligt duschutrymme och samtidigt få en luftigare känsla i badrummet. Hörnduschen är flexibel och du kan måttbeställa lösningar som passar exempelvis snedtak eller andra speciallösningar. När du skall städa ditt badrum och dusch kan du enkelt fälla in dörrarna, och tack vare att hörnduschen inte har lister på golvet är det enkelt att ta sig in och ut i duschen utan risk att snubbla. Dörrarna kan också fällas in för att skapa mer rymd i badrummet när du inte duschar.
+ Tröskelfri.
+ Flexibel.
+ Enkel att måttanpassa.
+ Stilren och nättare utseende.
+ Lättstädad.
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!