Goda råd

Goda råd är alltid dyra. Eller? Inte hos oss på Badhuset i alla fall. Vi har under många år hjälpt våra kunder med deras badrumsdrömmar. Här nedan delar vi med oss av våra kunskaper och erfarenheter och hoppas att det kan hjälpa dig på vägen mot ditt nya badrum. Oavsett om du endast ska byta en enstaka produkt eller renovera hela ditt badrum så är det många beslut som ska fattas. Vi hoppas att våra tips och råd kan svara på dina frågor eller kanske väcka några nya funderingar. Om du vill prata mer om det som står här nedanför eller har några andra frågor så är du givetvis varmt välkommen att höra av dig till oss.

Duschkabin eller duschhörna

Alla badrum ser olika ut och har olika förutsättningar. Här ger vi goda råd om vad som kan vara bra att tänka på när man väljer mellan duchkabin och duschhörna.

Välj rätt belysning för badrummet

Belysningen i ditt badrum är A och O för att skapa en hemtrevlig känsla. Här tipsar vi om vad som är bra att tänka på.

Så väljer du rätt blandare

Den enklaste möbeln kan få ett rejält lyft med en snygg blandare. Vare sig du renoverar eller vill förnya ditt badrum så är blandaren i badrummet en viktig detalj.

Vi hjälper dig välja rätt badkar

Med ett badkar kan du skapa din alldeles egen oas där du får möjlighet att återhämta dig både fysiskt och psykiskt.

Så maximerar du ytan

Att renovera ett litet badrum kan vara en utmaning. Vi har samlat några tips för att hjälpa dig på vägen.

Duschvägg och badkarsvägg

Att hitta en idealisk lösning för dig och din familj är inte helt enkelt. Här får du lite goda råd på vad man kan tänka på.

Tips och råd inför renoveringen

Det är många beslut som ska tas när badrummet ska renoveras. Här har vi gjort en sammanställning för att underlätta renoveringen för dig.

Förverkliga dina bastudrömmar

En egen bastu är en skön garanti för härlig värme året om. Här ger vi dig några nyttiga tips och råd för att hitta rätt bastu.

Hitta den rätta toalettmodellen

Vare sig du ska renovera, bygga nytt badrum eller bara byta toalett så finns det flera olika saker man bör tänka på när det kommer till att välja toalettmodell.
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!