På grund av viruset covid-19 kan våra leveranstider påverkas.

Vid frågor kontakta vår kundtjänst på
036-8606590 eller kundtjanst@badhuset.se.
BASTUAGGREGAT
 
Aggregatet är hjärtat i din bastu. Det finns ett flertal aggregat från Tylö med olika funktioner. Välj mellan aggregat för torrbastu, ångbastu eller combiaggregat om du vill ha båda funktionerna. Aggregatets storlek beror på hur stort rummet är i kubikmeter. Du räknar alltså bredd x djup x höjd för att få fram vilken effekt på aggregatet som passar bäst. Tar du ett aggregat som är för litet så orkar det inte värma upp rummet till önskad temperatur.

I vårt sortiment hittar du bastuaggregat som man monterar på väggen eller ställer på golvet. Det finns även speciella aggregat som är anpassade till att sänkas ned i exempelvis ett upphöjt trägolv.

Till aggregaten behöver man bastusten. Detta köper man separat. För att förlänga aggregatets livslängd är det bra att ibland lyfta ur stenarna och göra rent aggregatet från stendamm som bildas med åren. Vi har skrivit på respektive aggregat hur mycket sten som krävs till just den modellen.

Det finns aggregat som styrs manuellt med vred som sitter på aggregatet men det går även att välja aggregat som har manöverpanel separat. Manöverpaneler ingår också i vissa aggregat. Läs mer om detta på respektive modell. Manöverpanelerna är digitala och du kan välja mellan de två olika modellerna Elite och Pure. Läs mer om skillnaderna i respektive produkttext.
FILTRERA
Produktmodell
  • Aggregat
  • Tillbehör
Kampanj
  • Kampanjprodukter (0)
Varumärke
  • Tylö
Pris

Visa direktlänkRensa mina valVisa/dölj fler filtreringsalternativ

Inga produkter hittades

16 Produkter
Visa:
12
24
48
KONTAKT
E-handel
Tel: 036-860 65 90
 
Butik Jönköping
Tel: 036-71 45 90
NYHETSBREV
Vill du få erbjudanden från Badhuset? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan!